Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Maradona vakuuttaa olevansa kunnossa: "Voin hyvin"

Diego Maradona oli pelin aikana riehakkaalla tuulella ja hän muun muassa näytti molempia keskisormiaan Argentiinan tehdessä maalin. LEHTIKUVA/AFP

STT

Argentiinan ja Nigerian välisen jalkapallon MM-kilpailujen alkulohkon päätösottelun jälkeen sairaalaan viety jalkapallolegenda Diego Maradona vakuuttaa olevansa kunnossa.

–  Haluan kertoi teille kaikille, että olen kunnossa ja voin hyvin, argentiinalainen Maradona sanoi Instagramissa.

Maradona oli Pietarissa seuraamassa ottelua, jossa Argentiina oli lähellä jäädä jatkopelien ulkopuolelle. Argentiina kukisti Nigerian 2–1 Marcos Rojon ottelun loppuhetkien maalilla. Televisiokuvissa näkyi, kun Maradona, 57, tuuletti maalia villisti ja näytti keskisormiaan.

–  Nigeriaa vastaan pelatun ottelun tauolla tunsin kipua kaulassani. Lääkäri suositteli minua lähtemään pois kesken, mutta miten voisin lähteä, Maradona viittasi otteluun jännittävyyteen.

–  Lähetän teille kaikille suukon kiitoksena tuesta, Maradona jatkoi.

Maradona on ollut vuosien saatossa julkisuudessa terveysongelmiensa ja päihteidenkäyttönsä vuoksi. Eri tiedotusvälineiden mukaan Maradona olisi ollut vuonna 2007 kuolemaisillaan ja vuonna 2015 hänelle tehtiin ohitusleikkaus.

Pelaajaurallaan Maradona saavutti esimerkiksi maailmanmestaruuden vuonna 1986. Hän toimi Argentiinan maajoukkueen päävalmentajana vuoden 2010 MM-kilpailuissa, jotka päättyivät 0–4-tappioon puolivälierissä Saksaa vastaan.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut