Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kärpät rimpuilee illan ilman Hakanpäätä – Matti Järvinen on sivussa Tapparan kokoonpanosta

Kärppien maalin syöttäjät Jani Hakanpää (vas.) ja Saku Mäenalanen (oik.) sekä maalintekijä Julius Junttila. Timo Heikkala

STT

Oulun Kärpät joutuu jääkiekon kuudenteen finaalipeliin ilman jämerää puolustajaa Jani Hakanpäätä. Hakanpää loukkaantui neljännen finaaliottelun ensimmäisessä erässä eikä ole pelannut sen jälkeen.

Mediatietojen mukaan Hakanpää kärsii käsivammasta.

Myös Tappara joutuu turvautumaan kompromissiin, sillä ykkösketjun keskushyökkääjä Matti Järvinen puuttuu kuudennen loppuottelun kokoonpanosta. Tilalle on nostettu kakkosketjusta Jukka Peltola.

Tappara saa illan otteluun Sebastian Revon, joka kärsi edellispelissä yhden ottelun pelikieltonsa. Hän korvaa kakkosketjussa Peltolan.

Kärppien maalinsuulla aloittaa Veini Vehviläinen, joka otettiin tiistaina Oulussa pelatussa ottelussa vaihtoon ensi erässä.

Repo joutui neljännen liigafinaalin jälkeen pelikieltoon, kun hän kaatoi Taneli Ronkaisen tyrkkäämällä ja samanaikaisella jalkapyyhkäisyllä. Tilanteesta ei annettu rangaistusta, mutta tapaus meni ottelun jälkeen kurinpitokäsittelyyn.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut