Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kärpät-kapteeni Kukkonen: Ei minkäänlaista niskalenkkiä

Kärppien kapteeni Lasse Kukkonen kiisti jyrkästi, että oululaisilla olisi vielä minkäänlaista otetta Tapparasta. Kalle Parkkinen / Lehtikuva

Pekka Pernu / STT

Kärpät teki onnistuneen ryöstöretken Tapparan kotiluolaan torstaina ja karkasi jääkiekkoliigan finaalisarjassa jo 2–0-johtoon. Kaiken kotimaisilla liigajäillä kokenut Kärppien kapteeni Lasse Kukkonen kiisti jyrkästi, että oululaisilla olisi vielä minkäänlaista otetta Tapparasta.

– Meillä ei ole minkäänlaista niskalenkkiä. Matka jatkuu aivan normaalisti. Tässä ei kannata katsella nyt liikaa eteenpäin tai taaksepäin, Kukkonen sanoi.

Kapteeni kiitteli erikseen vielä oululaisten maalivahtia Veini Vehviläistä, joka pysäytti Hakametsässä 20 Tappara-kutia.

– Välillä oltiin aika purjeessa, mutta Veini otti hyviä koppeja, Kukkonen kehaisi.

Tapparan kokeneimpaan kaartiin kuuluva Kristian Kuusela tietää jo viime vuodesta, kuinka 0–2-tappiotilanne käännetään finaalisarjassa.

– Ei tässä ihan hirveästi tarvitse puhua. Joka jätkä tietää tilanteen, keskitytään vain seuraavaan peliin.

Isäntien komean 2–1-johtomaalin siniviivalta ylänurkkaan kiskaisseella Aleksi Salosella oli sapluuna selvillä jo seuraaviin otteluihin.

– Meillä on parempi auto alla, laitetaan vain vilkku päälle ja ohi, Salonen sanoi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut