Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Jukka Rautakorpi jossitteli ylärimalaukauksella

Matti Ahola / STT

Kärpät vei jääkiekkoliigan finaaliavauksen Tapparaa vastaan 3–0, mutta selvistä loppulukemista huolimatta ottelu ratkesi vasta pelin lopussa Kärppien tekemiin 2–0- ja 3–0-maaleihin.

Kolmannessa erässä Tappara haki maalia aktiivisesti. Lähimpänä tasoitusta oli puolustaja Valtteri Kemiläinen, jonka laukaus osui Veini Vehviläisen vartioiman maalin ylärimaan erän puolivälissä.

Tilannetta edelsi Kärppien Ville Leskisen liian rohkea kiekollinen pelaaminen ja lepsu puolustaminen.

– Kolmanteen erään paransimme ja saimme kiekon ylärimaan, mutta emme vaan saaneet maalia, Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi harmitteli.

Tilannetta voi pitää pelin ratkaisukohtana, sillä sitä lähemmäksi maalia Tappara ei kolmannen erän kirinsä aikana päässyt.

– Meillä oli vähän vaikeat kaksi erää. Emme saaneet itsestämme kaikkea irti. Toisaalta Kärpät oli erittäin hyvä ja valmis pelaamaan, Rautakorpi sanoi.

Tappara-valmentaja käänsi katseensa jo torstaina Tampereella pelattavaan toiseen finaalipeliin. Hänen mukaansa Tappara tarvitsee lisää keinoja Kärppien kaatamiseksi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut