Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Sportin piinakausi päättyi voittoon

Seppo Hautala / STT

Vaasan Sportin ja Lahden Pelicansin jääkiekon liigapeli pääsee sarjaan ynnä muut. Pelissä ei ollut kolmatta erää lukuun ottamatta tunnetta, eikä pelaajia tavallaan voi siitä syyttää.

Liki merkityksettömästä kohtaamisesta Pelicans jatkaa pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle SaiPaa vastaan ja Sport kesälomalle 4–3-kotivoitollaan.

– Kausi oli iso pettymys. On hieman haikea fiilis, kun pelit loppuvat runkosarjaan, tunnelmoi Sportin päävalmentaja Tomek Valtonen.

Peli oli kääntymässä jo ensimmäisessä erässä Sportille, kun se siirtyi kahden maalin johtoon. Pelicansin hyvä alku kuivui kokoon Sportin tasoituksen takia. Toisessa erässä ilme kuitenkin muuttui ja Aleksi Mustosen kavennuksen myötä peli sai aivan uuden ilmeen.

– Oli suorastaan ihme, ettei Pelicans peliä voittanut, siksi ylivoimainen se oli kolmannessa erässä. Ottelun sankariksi kohosi Sportin Mikko Laine voittomaalillaan, joka oli hänelle vasta kauden neljäs.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut