Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Sport piinasi pitkään TPS:ää

Seppo Hautala / STT

Vaasan Sportin ja Turun Palloseuran Liigaottelu oli merkillinen tapahtuma. TPS uskoi, että kymmenen minuutin railakas pyörittäminen riittää voittoon. Tosin se riittikin, mutta TPS:lle tuli hikinen urakka ennen 5–4-jatkoaikavoittoa.

– Tuli perinteinen tuudittautuminen, että tulee helppo voitto. No ei tullut, tunnusti TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen.

Sportin tilanne on ollut jo jonkin aikaa vakaa: sijoitus sarjassa tulee olemaan viimeinen. Siksi tiistainkin otteluun oli otettu reippaasti mukaan seuran omia A-nuoria. Kokoonpanossa oli peräti viisi A-nuorten kirjoissa olevaa pelaajaa. Heistä Jere Erkkilä oli mukana elämänsä ensimmäisessä Liigaottelussa.

– Nuoret pelasivat ennakkoluulottomasti, oli Sportin päävalmentajan Tomek Valtosen arvio.

Sport on ollut TPS:lle viime vuosina helppo vastustaja, mutta tilanne on muuttunut tällä kaudella. Edellisessä kotiottelussa Sport katkaisi TPS:n kymmenen keskinäisen ottelun voittoputken ja tiistai-illassa kotivoitto oli lähellä. TPS:n Zach Budish kuitenkin vispasi jatkoajalla voittomaalin.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut