Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Ässille iso voitto – SaiPalle tuli ohipeli

Juhani Liuhala / STT

Ässien ja SaiPan välisessä jääkiekon Liigan ottelussa panosta riitti molemmilla joukkueilla. Ässien suorituksessa tämä näkyi positiivisena elementtinä ja taisteluilmeenä, ja SaiPalla se näkyi päinvastaisella tavalla.

Peli päättyi patapaitojen 5–1 (1–0, 2–0, 2–1) -voittoon. Ässien ykköstykki oli kaksi maalia toisessa erässä tehnyt Antoine Laganiere. Päätöserässä Ville Korhonen osui kahdesti. Jarno Kärki saalisti tehot 1+1. Numerot ovat oikeutetut.

– Koko joukkue pelasi erittäin hyvin, ja teimme paljon töitä joka puolella kenttää. Todella tasapainoinen esitys, ja tällaista suoritusta kaipasimmekin, Laganiere kertoi.

Maaleihinsa kanadalainen sai hyvät esityöt ketjukavereiltaan Sakari Salmiselta ja Matti Kupariselta.

– He tekivät tilanteissa isoimman työn, ja minä sain vain laittaa kiekot maaliin. Minulle jäi se mukava ja helppo homma, Laganiere hymyili.

Ässät nousi voittonsa avulla yhdeksänneksi. SaiPan taival suoraan puolivälieräpaikkaan mutkistui, sillä KalPa karkasi jo neljän pinnan päähän. SaiPalla ja KalPalla on jäljellä kolme ottelua.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut