Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

TPS hankki JYP-taustaisen tehohyökkääjän HPK:n tyhjennysmyynneistä

Oula Palveen ja TPS:n välinen sopimus on kaksivuotinen ja kattaa myös kuluvan kevään.

Oula Palve on jatkossa TPS:n mies. Jussi Nukari / Lehtikuva

STT, Teemu Rauhala

Jääkiekon Liigassa tällä kaudella eturivin ratkaisijoihin lukeutunut Oula Palve, 26, siirtyy HPK:sta sarjakakkosen TPS:n peliasuun. Sopimus on kaksivuotinen ja kattaa myös kuluvan kevään. Palve oli ennen siirtoaan HPK:n paras pistemies. Hän teki 50 runkosarjaottelussa pisteet 13+31=44.

– Oula on ollut tällä kaudella Liigan parhaimpia keskushyökkääjiä, ja olemme luonnollisesti tyytyväisiä, että saimme hänet mukaan jo täksi kaudeksi, TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki sanoi turkulaisseuran verkkosivuilla.

 HPK:lla on vielä ohut mahdollisuus päästä Liigan pudotuspeleihin, mutta hämeenlinnalaisseura aloitti tyhjennysmyynnit. Keskiviikkona seura kertoi myös Kristian Vesalaisen vuokraamisesta Kärppiin.

– HPK Liiga Oy on tehnyt nämä pelaajasopimusten vuokraus- ja purkupäätökset taloudellisin perustein, toimitusjohtaja Antti Toivanen sanoi tiedotteessa.

Jyväskylän Palokasta kotoisin oleva Palokan Kiekon kasvatti Palve pelasi JYPissä ja JYP Akatemiassa vielä kaudella 2013–2014. Hän siirtyi tuolloin kesken kauden Mikkelin Jukureihin.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut