Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Suomi kärsi kolmannen tappion olympiacurlingissa – Kauste ja Rantamäki joutuivat selkä seinää vasten: "Peli kerrallaan on voitettava"

Kauste ja Rantamäki aloittivat OAR-ottelun hyvin ja johtivat kahden pään jälkeen 3–0.

STT

<Person>Oona Kauste</Person> ja <Person>Tomi Rantamäki </Person>kaipaavat neljää peräkkäistä voittoa, jotta he voisivat yltää Pyeongchangin talviolympialaisten paricurlingissa jatkopeleihin. Suomalaisten tiliin tuli perjantaina kolmas tappio, kun he hävisivät neutraaleista venäläisistä urheilijoista koostuvalle OAR:lle 5–7. OAR:n riveissä pelaavat <Person>Anastasia Bryzgalova</Person> ja <Person>Aleksandr Krushelnitshki</Person>.

– Mitään ei ole menetetty vielä. Totta kai tässä on edessä se, että peli kerrallaan on voitettava, Kauste sanoi.

Kauste ja Rantamäki aloittivat OAR-ottelun hyvin ja johtivat kahden pään jälkeen 3–0. Kolmannessa päässä OAR kuritti suomalaisia ja nousi 4–3-johtoon, eikä enää taipunut.

– Paikoitellen pelimme oli hyvää ja loistavaakin, mutta muutamat virheet pitäisi saada pois, Kauste arvioi.

Rantamäki kertoi heittotahdin muuttuneen ottelun lopussa vähän kiireiseksi, koska pelikello kävi kiivaasti.

– Minä heitin pari suojaa pesään asti, kun kiireessä pelattiin. Kun on paljon harjannut ja hengästynyt, heitto voi lipsahtaa kovan puolelle, Rantamäki selvitti.

Torstaina Suomi aloitti parikilpailun olympiadebyytin tappioilla Etelä-Koreaa ja Sveitsiä vastaan. Perjantaina Suomi kohtaa vielä Kanadan, joka on yksi turnauksen kovimmista joukkueista.

– Meidän pitää parantaa peliä vielä. Se on nyt tämän tauon teema. Ensin mennään syömään ja sitten otetaan mahdollisimman rennosti. Etsitään hallilta jostain rauhallinen nurkkaus ja laitetaan kompressihousut jalkaan, Rantamäki sanoi.

Ottelu Kanadaa vastaan alkaa kello 6.35 Suomen aikaa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut