Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

TPS purki Tarmo Reunasen sopimuksen – puolustajalupaus siirtyy Lukkoon

Reunanen pelasi tällä kaudella TPS:ssä 25 liigaottelua tehopistein 0+3.

STT

TPS on purkanut puolustaja Tarmo Reunasen pelaajasopimuksen. 19-vuotias Reunanen pelasi toista kauttaan TPS:n riveissä jääkiekon Liigassa.

–  Toivotamme hänelle onnea ja menestystä uusiin haasteisiin, TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kommentoi seuran tiedotteessa.

Reunanen pelasi tällä kaudella TPS:ssä 25 liigaottelua tehopistein 0+3. Hän on myös käväissyt lainalla Mestiksen SaPKossa kahden ottelun ajan.

Toissa kesänä NHL:ään varatun Reunasen uusi seura on Rauman Lukko, joka teki ensi kauden loppuun saakka ulottuvan sopimuksen puolustajan kanssa.

– Ensi kautta ja tulevaisuutta ajatellen on tärkeää, että saamme hänet jo nyt mukaan. Pääsemme tutustumaan pelaajaan ja näkemään hänen päivittäistä tekemistään. Uskomme hänen tuovan kokoonpanoomme lisää liikkuvaa kiekollista puolustuspelaamista, Lukon päävalmentaja Pekka Virta sanoi raumalaisseuran verkkosivuilla.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut