Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Messi voi jättää Barcelonan, jos Katalonia jättää Espanjan

Jos FC Barcelona ei pelaa Espanjan liigaa tai muuta eurooppalaista huippuliigaa, Messin sopimus voidaan purkaa.

Messin sopimuksessa, on kohta, jonka mukaan Messin on oltava Barcelonan pelaaja vain niin kauan kuin joukkue pelaa "huipputason eurooppalaisessa liigassa". Filippo Monteforte

STT, AFP

Lionel Messi on varmistanut lähtösaumansa, jos Barcelona ei enää pelaa eurooppalaisessa huippuliigassa Katalonian itsenäistymisen takia. Messin sopimuspykälästä kertoi espanjalaislehti El Mundo perjantaina.

Lehden mukaan Messin marraskuussa allekirjoittamassa sopimuksessa on kohta, jonka mukaan Messin on oltava Barca-pelaaja vain niin kauan kuin joukkue pelaa "huipputason eurooppalaisessa liigassa". Seura ei kommentoinut asiaa vedoten sopimussalaisuuteen.

Espanja vajosi vuosikymmeniin syvimpään poliittiseen kriisiin, kun Katalonia julistautui yksipuolisesti itsenäiseksi lokakuussa. Espanjalaisviranomaiset ovat sanoneet, että Katalonian lähtö merkitsisi sitä, että alueen seuroilla ei olisi enää asiaa Espanjan jalkapallosarjoihin.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut