Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Ässät jatkaa liitokelissä – Sportin kolmen pelin voittoputki poikki

Ässien leirissä suoritus otettiin vastaan tyytyväisin mielin.

Juhani Liuhala / STT

Ässien ja Sportin välisessä jääkiekkoliigan pelissä suurin ero nähtiin ensimmäisen kymmenen minuutin aikana. Ässät oli siinä hereillä ja pelin ytimessä, kun vaasalaiset tuntuivat edelleen istuvan henkisesti joulupöydässä.

Ässät iski kaksi maalia noin seitsemässä minuutissa, ja tuota eroa Sport ei missään vaiheessa saanut kurottua umpeen. Lopulta peli päättyi Ässille 4–2.

– 50 minuutin hyvä suoritus ei riitä. Olisi pitänyt pystyä alusta asti pelaamaan sillä tavalla, miten pelasimme suurimman osan ottelusta, maalin tehnyt Sportin Aleksi Ainali kiteytti.

Ässien leirissä suoritus otettiin vastaan tyytyväisin mielin. Voitto oli joukkueelle kymmenes kahteentoista peliin. Ässät onnistui maalinteossa neljän eri pelaajan voimin. Tehot 1+1 iskivät Mikko Salmio ja Marco Insam.

– Tasaisuus on meidän vahvuus. Uskomme, että vaikeissakin tilanteissa pystymme voittamaan. Siihen venyttiin tälläkin kertaa ja suoritus oli ihan hyvä, Salmio näki.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut