Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kolmen maalin kotijohto suli – TPS:n ylivoimapeli liikaa Jukureille

Kotijoukkueen ote ei pitänyt avauserää pidemmälle.

Jorma Jyrkilä / STT

TPS punnersi jääkiekkoliigassa Mikkelin Jukurien ohi ja 5–4-voittoon, kun vierasjoukkue sai ylivoimapelinsä toimimaan toisessa erässä.

TPS:n puolustajista Olli Juolevi (1+2), Elmeri Eronen (1+0)  ja Ilkka Heikkinen (1+1) onnistuivat peräkkäin siniviivalta, mikä nosti liigakakkosen voittoon.

– En odottanut, että olemme 0–3 tappiolla ensimmäisessä erässä, mutta onneksi jaksettiin jauhaa ja saatiin ylivoima toimimaan, TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen totesi.

Jukurit sai todellisen unelma-alun, kun Janne Ritamäki ja Zach Budish ohjasivat puolustajan siniviivavedot Oskari Setäsen selän taakse ennen kuin viisi minuuttia oli pelattu. Miika Roine yllätti Setäsen jalkojen välistä, ja Jukurit johti 3–0.

Kotijoukkueen ote ei pitänyt avauserää pidemmälle.

– Päästimme liian helpolla TPS:n iskuetäisyydelle. Siitä tuli henkinen kuorma, mutta uljaasti taisteltiin sarjajohtajaa vastaan, Jukurien päävalmentaja Risto Dufva kommentoi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut