Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Ässät kävi ryöstöretkellä – kohupuolustaja Bloodilla värikäs iltapuhde

Uhrautuvasti ja tehokkaasti pelannut Ässät haki Lahdesta arvokkaan vierasvoiton 4–1.

Eerikki Lyytikäinen / STT

Jos Pelicans nöyryytti kaksi viikkoa sitten jääkiekkoliigassa Ässiä vierasjäällä, tiistaina porilaismiehistö maksoi potut pottuina.

Uhrautuvasti ja tehokkaasti pelannut Ässät haki Lahdesta arvokkaan vierasvoiton 4–1. Pahasti vajaamiehinen lahtelaismiehistö yritti kaikkensa, mutta tällä kertaa eväät eivät riittäneet voittoon asti.

– Lähtökohdat olivat todella hankalat. Emme pystyneet vammojen ja flunssa-aallon takia harjoittelemaan lainkaan maanantaina, sanoi itsekin kovasti flunssaiselta kuulostanut Pelicansin päävalmentaja Petri Matikainen.

Ässien leirissä tunnelma oli päinvastainen. Pukukopista kuului kunnon remakka. Vastaavaa ei ole syksyn aikana vieraskopista kuulunut.

– Eihän täällä vierasjoukkueet ole hirveästi päässeet voittoa juhlimaan, päävalmentaja Jyrki Aho letkautti.

Tehot 1+1 iskenyt Ässien Ville Korhonen myhäili.

– Lahti on erittäin vaikea paikka pelata. Tämä on arvokas voitto. Saimme edellisestä kohtaamisesta sopivaa kiukkua päälle.

Ässien puolustajan Ben Bloodin paluu vanhaan kotikaukaloon oli värikäs. Blood taklasi Miska Siikosta päähän ja sai 2+10 minuuttia. Sen jälkeen hän huitoi niin ikään Siikosta mailalla päähän ja sai 2+2 minuuttia.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut