Keränen pelasti voiton Lukolle

Aggressiivisesti ja aktiivisesti pelannut Lahden Pelicans piti raumalaisia välillä tiukoissa pihdeissä, mutta voitto ja kaksi pistettä jäivät Raumalle.

Asko Tanhuanpää / STT

Janne Keräsen jatkoajalla viimeistelemä maali varmisti sen, ettei Rauman Lukko ole hävinnyt tällä kaudella kotonaan vielä ensimmäistäkään ottelua jääkiekkoliigassa. Aggressiivisesti ja aktiivisesti pelannut Lahden Pelicans piti raumalaisia välillä tiukoissa pihdeissä, mutta voitto ja kaksi pistettä jäivät Raumalle.

– Täytyy vaan jaksaa luottaa omaan pelaamiseen. Jauhetaan ja jauhetaan, niin kyllä se kiitoskin sieltä tulee, ottelun molemmat raumalaismaalit tehnyt Keränen tiivisti.

– Voittomaalissa Nikke (Janne Niskala) antoi voitetun aloituksen jälkeen hyvän poikittaissyötön Artulle (Ilomäki), joka jatkoi edelleen minulle. Ihan en saanut siihen one timeriä, mutta pistin varmuuden vuoksi ylös ja sinne se meni, Keränen kertasi.

Lukko on pelannut kauden alusta nyt peräti 53 minuuttia ja yhden sekunnin alivoimaa ilman ensimmäistäkään takaiskumaalia. Pelicans pääsi yrittämään raumalaistaian murtamista kymmenen minuutin ajan, mutta tuloksetta. Lukon erinomaisessa syysvireessä oleva maalivahti Kaapo Kähkönen venyi kiekon eteen nyt 36 kertaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.