Laine kertoi, miksi yhteispeli tanskalaislaiturin kanssa toimii

Patrik Laine iski Calgarya vastaan tehot 2+3. Jason Halstead / Lehtikuva

Teemu Rauhala

Patrik Laine teki viime yön harjoitusottelussa Calgarya vastaan kaksi maalia ja oli syöttämässä kolmea muuta.

Laineelta kysyttiin ottelun jälkeen, mikä selittää hänen ja samassa ketjussa pelanneen tanskalaishyökkääjä Nikolaj Ehlersin kemioiden kohtaamista jäällä.

– Olemme molemmat Euroopasta, se on yksi asia. Olemme nuoria ja tykkäämme pelata Playstationia, eli meillä on yhteisiä kiinnostuksen kohteita, Laine vastasi.

Ehlers teki ottelussa yhden maalin Laineen syötöstä. Laine syötti myös Ehlersin läpiajoon, mutta tämä ei onnistunut maalinteossa. Laineelta kysyttiin, kuittasiko hän tilanteen jälkeen Ehlersille hukatusta maalipaikasta millään tavalla.

– Hän ei muistaakseni tehnyt kovin paljoa maaleja läpiajoista viime kaudella, ja hänelle vinoiltiin siitä. En halua viedä hänen itseluottamustaan ennen kuin kausi alkaa. Hän tulee tekemään paljon maaleja, Laine sanoi.

21-vuotias Ehlers aloittaa Winnipegin NHL-joukkueessa kolmannen kautensa. Laine, 19, debytoi Jetsin riveissä viime kaudella.

Kaksikko on viihtynyt yhdessä paitsi jäällä, myös vapaa-ajalla. Esimerkiksi heinäkuussa Laine ja Ehlers vierailivat Winnipegin ruotsalaispakki Tobias Enströmin häissä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.