Minnesotan Mikael Granlund ja Toronton Kapanen iskivät maalit NHL:n harjoitusotteluissaan

STT

Jääkiekon NHL:ssä Minnesotan Mikael Granlund on tehnyt yhden maalin ja syöttänyt toisen Coloradoa vastaan pelatussa harjoitusottelussa. Granlund teki ottelun avausmaalin ja oli syöttämässä Matt Dumban maalia, joka vei Minnesotan 2–0-johtoon. Dumban maalista kirjattiin syöttöpiste myös Mikko Koivulle. Ottelu päättyi Minnesotan 2–1-voittoon.

Toronton Kasperi Kapanen on puolestaan tehnyt maalin Buffaloa vastaan pelatussa harjoitusottelussa. Lisäksi Kapanen oli syöttämässä ottelun viimeiseksi jäänyttä maalia, jonka myötä Toronto voitti ottelun luvuin 3–1. Buffalon ainokaisen maalin puolestaan syötti Rasmus Ristolainen. Toronton maalia 20 minuuttia vahtinut Kasimir Kaskisuo torjui kaikki seitsemän maalia kohti tehtyä laukausta.

Syöttöpisteet harjoitusotteluista on kirjattu myös Carolinan Teuvo Teräväiselle ja Montrealin Artturi Lehkoselle. Teräväinen oli syöttämässä joukkueensa viimeistä maalia Washingtonia vastaan pelatussa ottelussa, jonka Carolina voitti loppulukemin 4–1. Lehkonen oli syöttämässä joukkueensa ainoata maalia Ottawaa vastaan pelatussa ottelussa. Voiton vei Ottawa maalein 5–1.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.