Rooba ja Suomela tahdittavat JYPin marssia – virolaisen kypärätemppukaan ei ollut kaukana

JYP ei antanut avauserän sysimustan päätösminuutin vaikuttaa lannistavasti. Robert Rooba ja Antti Suomela ovat jo iskeneet kaksi maalia mieheen.

HIFK:lla oli hetkensä, mutta erän loppua kohden JYP meni menojaan. Jaana Kautto

Micke Suopuro

Robert Rooba laukoi heti erän aluksi jo pelin toisen maalinsa, kun hyökkääjä päätti väkevän yksilösuorituksen painavaan rannekutiin. 

Johtomaali syntyi reilun kuuden minuutin pelin jälkeen. JYPin viime kauden paras maalintekijä Antti Suomela jatkoi siitä mihin keväällä jäi, kun sentteri yllätti Niklas Bäckströmin etukulmasta.

Rooba oli erän puolivälin jälkeen lähellä iskeä jo kolmannen, mutta laukaus keskustasta suuntautui yli maalin. Jatkotilanteesta JYP pääsi kuitenkin pyörittämään pelin toista ylivoimaansa. Rooban hurjastelu jatkoi senkin aikana, kun virolaiselle siunaantui kaksi avopaikkaa maalinedustalta. Hurrikaanikannattajat palkitsivatkin 

HIFK:lla oli hetkensä, mutta erän loppua kohden JYP meni menojaan. Helsinkiläisten puolustusalueen puolustuspelaaminen sakkasi pahasti. Reilut kolme minuuttia ennen summeria tuore HIFK-luotsi Ari-Pekka Selin joutui turvautumaan aikalisään, kun Suomela siirsi illan toisella osumallaan JYPin jo kahden maalin karkumatkalle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.