Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Valtter Virtanen kaatui neloishyppynsä, jatkopaikka jäänee haaveeksi

MM-kisojen debytantti keräsi lyhytohjelmastaan 59,45 pistettä.

Valtter Virtanen lyhytohjelmassa. Markku Ulander / Lehtikuva

STT

Valtter Virtanen kaatui lyhytohjelmansa alussa neloishypyssä ja menetti samalla todennäköisesti mahdollisuutensa edetä 24 parhaan luistelijan vapaaohjelmaan taitoluistelun MM-kisoissa Helsingissä.

– Nelosta lähdettiin hakemaan, ja jos joku on seurannut treenejä, niin tietää, ettei se kovin hyvin ole mennyt treeneissäkään. Viimeiset viikot se on usein mennyt musiikilla, se on vielä niin tuloillaan, ettei voinut odottaakaan, että se menisi täysin varmasti, Virtanen sanoi.

– Verryttelyssä meni, olisi pitänyt saada sama fiilis kisaan. Harmittavasti se meni jään pintaan ja siinä meni viisi pistettä saman tien, Virtanen harmitteli.

MM-kisojen debytantti keräsi lyhytohjelmastaan 59,45 pistettä.

– (Kaatumisen jälkeen) tiesin, että siitä on todella vaikea nousta enää jatkopaikkaan, mutta päätin, että nyt nautitaan tästä, mitään ei ole hävittävää. Yritin saada joka potkusta ja joka liu'usta kaiken irti itselle ja yleisölle. Pientä taistelua oli muutamassa alastulossa, mutta itselle jäi hyvä fiilis tästä.

Helsingin MM-kisoissa jaetaan miesluistelijoille 24 maapaikkaa ensi talven olympialaisiin. Viimeiset olympiapaikat ratkeavat ensi syksynä Oberstdorfissa pidettävissä kisoissa, joihin Virtanen tähtää.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut