Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

HIFK:n Elkins tasoitti TPS-sarjan

HIFK tuntui olevan kuin liekeissä heti aloituskiekon pudottamisen jälkeen.

STT

HIFK päihitti TPS:n toisessa jatkoerässä 3–2 ja tasoitti jääkiekon Liigan puolivälieräsarjan 2–2:een. Isäntien sankariksi ylitse muiden nousi voittomaalin vasta ajassa 92.12 iskenyt Corey Elkins.

– Voittoa ei ratkaissut yksi juttu, pitää pystyä vahvaan kokonaissuoritukseen. Puolustuspelaamisen on oltava ehyttä, koska vastassa on vaarallisen taitava joukkue, Elkins sanoi.

HIFK tuntui olevan kuin liekeissä heti aloituskiekon pudottamisen jälkeen. Reilussa 12 minuutissa vaakunapaidat johtivat 2–0 Elkinsin ja Joonas Raskin osumilla. Voiton lohkaissut ratkaisuosuma erottui luonnollisesti edukseen.

– Sain kiekon takaisin hyökkäyksessämme niin, että minulle jäi riittävästi aikaa laukoa se tarpeeksi ylös, Elkins kuvasi.

TPS:lläkin oli saumansa, ja se kiri väkevästi isäntien rinnalle kahden maalin takaa. Kummassakaan jatkoerässä turkulaisille ei tuomittu jäähyä, HIFK:lle puolestaan molemmissa yksi kakkonen. Silti runkosarjassa kakkoseksi jyrännyt turkulaissikermä ei saanut kammettua taistelua edukseen.

– Ensimmäinen erä meni ohi, mutta sitten ansaitusti puristettiin tasoihin. Jatkoerässä molemmilla oli paikkoja – emme käyttäneet niitä, TPS:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin summasi.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut