Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

TPS:n Pelicans-kirous sen kuin jatkuu

Lahtelaiset veivät turkulaisia kauden jokaisessa neljässä kohtaamisessa.

Eerikki Lyytikäinen / STT

Pelicans säilytti mahdollisuutensa suoraan puolivälieräpaikkaan jääkiekkoliigassa, kun se raapi TPS:stä maukkaan 2–1-voiton.

Lahtelaiset veivät turkulaisia kauden jokaisessa neljässä kohtaamisessa. TPS on edellisen kerran voittanut Lahdessa 30. lokakuuta 2012. Joukkueiden yhdestätoista aiemmasta ottelusta TPS on voittanut ainoastaan yhden.

– Kyllä meidän piti olla valmiita taistelemaan voitosta, sillä olemme nyt hävinneet Pelicansille liikaa. Vaikka petrasimme pelaamistamme kamppailun edetessä, niin rehellisesti voi sanoa, että hävisimme tämän matsin heikkoon avauserään, omia hukattuja tekopaikkojaan manannut Julius Vähätalo sanoi allapäin.

TPS ei ole pystynyt Ari-Pekka Selinin alaisuudessa voittamaan lahtelaisia.

– Tätä mysteeriä on yritetty selvittää. Viisasten kiveä ei ole löytynyt. Joku Pelicansissa on sellaista, mihin emme ole löytäneet voittavaa lääkettä, Selin sanoi.

Pelicansin kokoonpanoon yli kolmen kuukauden tauon jälkeen palannut Miska Siikonen iski alkutahdit avauserän maalillaan.

– Oli kerrassaan upeaa palata tositoimiin. Nyt on kolme peliä aikaa parantaa sekä omaa että joukkueen peliä. Hyvä tästä vielä tulee, Siikonen sanoi.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut