Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Barca-luotsi uskoo jatkopaikan olevan yhä mahdollinen

Avausosan Pariisissa PSG:lle peräti 0–4 hävinneellä Barcalla ei ole mitään hävittävää, mutta "paljon voitettavaa".

STT, AFP

Barcelonan päävalmentaja Luis Enriquella on vielä uskoa ihmeeseen eli jatkopaikkaan jalkapallon Mestarien liigassa. Avausosan Pariisissa PSG:lle peräti 0–4 hävinneellä Barcalla ei ole valmentajansa mukaan mitään hävittävää, mutta "paljon voitettavaa" toisessa osaottelussa Barcelonassa keskiviikkona.

– Jos he pystyvät tekemään neljä maalia meitä vastaan, me voimme tehdä kuusi, Enrique pohjusti neljännesvälieräkohtaamista.

– Vaikka ensimmäisen osan lopputulos olikin hyvin yksipuolinen, olemme vasta puolivälissä. 95 minuutin aikana voi tapahtua paljon. Olen vakuuttunut, että jossain vaiheessa olemme lähellä jatkopaikkaa. Ja kun olet lähellä, itseluottamuksesi nousee ja vastustajalla se voi alkaa haihtua.

Yksikään joukkue ei ole Mestarien liigan historiassa noussut kuiville neljän maalin takaa. Enriquen optimismille kuitenkin katetta tuo Barcelonan kotivahvuus: se on voittanut tällä kaudella kotonaan yhdeksän ottelua neljällä tai useammalla maalilla, mukaan lukien Mestarien liigan murskajaiset Celticiä (7–0), Manchester Cityä (4–0) ja Mönchengladbachia (4–0) vastaan.

– Tilanne on vaikea, tiedämme sen, mutta jalkapallossa mikään ei ole mahdotonta. Meidän on uskottava, että pystymme tekemään sen, hyökkääjä Luis Suarez päätti.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut