Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Ilves tarrasi kiinni pudotuspeleihin

Ilves nousi voitolla sarjan kymmenenneksi ja kiinni viimeiseen pudotuspelipaikkaan.

Saara Airaksinen / STT

Harvemmin tällä kaudella maaleja iskeneet miehet olivat torstaina Ilveksen ratkaisijoita, kun joukkue voitti TPS:n jääkiekkoliigassa maalein 3–2 (1–0, 1–0, 1–2).

Ilves nousi voitolla sarjan kymmenenneksi ja kiinni viimeiseen pudotuspelipaikkaan. Tärkeän voiton takasivat maaleillaan Teemu Aalto, Olli Vainio ja Ville Meskanen.

Etenkin Meskasen 3–1-maali lämmitti Hakametsän yli 6 000:ta katsojaa, sillä nuori pelaaja on vasta toipumassa pelikuntoon pitkän sairastelun jälkeen.

– Hieno fiilis oli huudattaa yleisöä. Reilun kuukauden olin ihan sängyn pohjalla, eikä voinut mitään tehdä. Kyllä se vaikeaa oli katsoa pelejä, Meskanen kertoi.

TPS:n tappioputki kasvoi jo neljään otteluun.

– Tämä oli nyt meille neljäs maalin tappio. Siitä puuttui sellainen intohimo ja tunne, mitä voittamiseen vaaditaan, päivitteli TPS:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin.

Hän antoi myös tunnustusta kotijoukkueelle.

– Ilves oli tosi hyvä. Tosi tärkeästä sijoituksesta tietysti on kyse, ja sen näki, että nälkäisempi joukkue voitti, Selin sanoi.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut