Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Törn ja Partanen harmittelivat vapaatanssin virheitään

Björkin tahtiin luistelema vapaatanssi eteni sujuvasti, mutta kaatuminen ohjelman loppuosassa rokotti pisteitä.

STT

Jäätanssijat Cecilia Törn ja Jussiville Partanen sijoittuivat taitoluistelun EM-kilpailuissa Tshekin Ostravassa 17:nneksi. Suomalaispari keräsi yhteispisteet 131,11.

Törnin ja Partasen Björkin tahtiin luistelema vapaatanssi eteni sujuvasti, mutta kaatuminen ohjelman loppuosassa rokotti pisteitä. Myös elementtien tekniset tasot jäivät kaksikon toivomaa alhaisemmiksi.

– Harmittaa, että ohjelmaan tuli virheitä. Kaatumisen lisäksi myös tekniset pisteet jäivät odotettua alhaisemmiksi. Tämä on arvostelulaji, ensi kerralla täytyy luistella niin hyvin, että kenellekään ei jää huomautettavaa, Törn ja Partanen kertoivat tiedotteessa.

Jäätanssin EM-kultaa voittivat Ranskan Gabriella Papadakis ja Guillaume Cizeron, jotka keräsivät 189,67 pistettä. Toiseksi luistelivat Italian Anna Cappellini ja Luca Lanotte 186,64 pisteellä ja kolmanneksi Venäjän Jekaterina Bobrova ja Dmitri Soloviev 186,56 pisteellä.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut