Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Lionel Messin näköispatsas turmeltiin pahoin

Näköispatsaasta oli katkaistu koko ylävartalo.

Jalkapallofanien mielestä Messin loisto on ollut maajoukkueessa huomattavasti himmeämpää kuin seurajoukkueessa Barcelonassa. Jose Jordan / Lehtikuva

STT, AFP

Jalkapallotähti Lionel Messiä esittävä patsas tuhottiin pahoin Buenos Airesissa, sillä näköispatsaasta oli katkaistu koko ylävartalo.

Patsas pystytettiin kesäkuussa hieman sen jälkeen, kun Argentiina oli hävinnyt jalkapallon Etelä-Amerikan mestaruusturnauksen finaalin Chilelle. Ottelun jälkeen Messi ilmoitti vetäytyvänsä maajoukkueesta, mutta on sittemmin pyörtänyt päätöksensä.

Osa argentiinalaisista jalkapallofaneista suhtautuu Messiin nuivasti, sillä heidän mielestään supertähden loisto on ollut maajoukkueessa huomattavasti himmeämpää kuin seurajoukkueessa Barcelonassa.

Samalle alueelle Messin kanssa ovat oman näköispatsaansa saaneet muun muassa ex-tennistähdet Gabriela Sabatini ja Guillermo Vilas, koripalloilija Manu Ginobili ja edesmennyt F1-legenda Juan Manuel Fangio.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut