Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Laine nauratti mediaa - "Osaan monta asiaa, mutta en ole lääkäri!"

Kanadaa vastaan tehopisteiden osalta nollille jäänyt Patrik Laine ilmoittautui taas tilastoihin puolivälierässä. Hirmuranne puhui aivan toisen erän lopulla ja muutti lukemat ratkaisevasti 3-1:een.

- No joo, olihan se ihan tärkeä maali siihen paikkaan, kun Tanska oli päässyt tekemään 2-1:een, Laine sanoi 5-1 -voiton jälkeen.

- Yllättävän paljon oli tilaa ja aikaa. Tanskan kaveri lähti ehkä vähän tyhmästikin blokkaamaan ja tilaa jäi juuri sinne, minne halusin laukoa. Ehti tähtäämäänkin, hän lisäsi.

Laine joutui tulemaan toimeen ilman näiden kisojen tutkapariaan Aleksander Barkovia, joka oli flunssaisena sivussa. Stunttina oli kuitenkin tuttu mies, Tapparan sentteri Jani Lajunen.

- Tällä tasolla on kovia äijiä kaikki, ei sillä väliä kuka siinä on. Ja Jani on tuttu mies kuitenkin, on pelattu yhdessä koko kausi, Laine tuumasi.

Barkov oli sivussa flunssan vuoksi ja vaikka Lajunen hyvin stunttasikin, kaipaa leijonalauma ykkössentteriään todennäköisesti Venäjää vastaan pelattavaan välierään perjantaina Moskovassa.

Laineella ei ollut tarkempaa tietoa Barkovin tilanteesta.

- Vaikka monia asioita osaankin, niin lääkäri mä en ole, Laine murjaisi.

On se epeli.