Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Laine nauratti mediaa - "Osaan monta asiaa, mutta en ole lääkäri!"

Kuvassa keskellä: Patrik Laine. Jussi Nukari/Lehtikuva

Tuomas Heikkilä

Kanadaa vastaan tehopisteiden osalta nollille jäänyt Patrik Laine ilmoittautui taas tilastoihin puolivälierässä. Hirmuranne puhui aivan toisen erän lopulla ja muutti lukemat ratkaisevasti 3-1:een.

- No joo, olihan se ihan tärkeä maali siihen paikkaan, kun Tanska oli päässyt tekemään 2-1:een, Laine sanoi 5-1 -voiton jälkeen.

- Yllättävän paljon oli tilaa ja aikaa. Tanskan kaveri lähti ehkä vähän tyhmästikin blokkaamaan ja tilaa jäi juuri sinne, minne halusin laukoa. Ehti tähtäämäänkin, hän lisäsi.

Laine joutui tulemaan toimeen ilman näiden kisojen tutkapariaan Aleksander Barkovia, joka oli flunssaisena sivussa. Stunttina oli kuitenkin tuttu mies, Tapparan sentteri Jani Lajunen.

- Tällä tasolla on kovia äijiä kaikki, ei sillä väliä kuka siinä on. Ja Jani on tuttu mies kuitenkin, on pelattu yhdessä koko kausi, Laine tuumasi.

Barkov oli sivussa flunssan vuoksi ja vaikka Lajunen hyvin stunttasikin, kaipaa leijonalauma ykkössentteriään todennäköisesti Venäjää vastaan pelattavaan välierään perjantaina Moskovassa.

Laineella ei ollut tarkempaa tietoa Barkovin tilanteesta.

- Vaikka monia asioita osaankin, niin lääkäri mä en ole, Laine murjaisi.

On se epeli.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut