Taylorille jäi JJK:sta mahtavat muistot

JJK:n nuoret fanit joutuvat ensi kesäksi etsimään uuden lemmikin. Robert Taylor siirtyy odotetusti liigakentille. Hänen uusi seuransa on RoPS. Tiina Mutila

Tommi Roimela

JJK:n keskikenttäpelaaja Robert Taylorin ura jatkuu ensi kaudella Rovaniemen Palloseurassa. Päättynellä kaudella liigassa hopeaa juhlinut RoPS tiedotti maanantaina hankkineensa riveihinsä toisen polven JJK-pelaajan.

– Viime kaudella oli jo RoPSilta kysyntää, mutta sovittiin silloin, että pelaan tämän kauden Jyväskylässä ja katsotaan sitten tilannetta. Nyt sopimukseni oli päättymässä ja RoPS oli yhä kiinnostunut, 21-vuotias englantilais-suomalainen taituri taustoitti.

Siirron kannalta ratkaiseva asia luonnollisesti oli se, että JJK:n pelit jatkuvat ensi kaudellakin Ykkösessä. Suomen nuorisomaajoukkueiden vakiokasvo alkaa olla liian hyvä Ykköseen.

– Omalle kehitykselle on tärkeä asia päästä pelaamaan liigaa, Taylor näki.

Taylor on JJK:n oma kasvatti, joka pistäytyi välillä pelaamassa alasarjoissa Englannissa palatakseen kesällä 2013 takaisin kettuleiriin.

– Ihan mahtavat muistot näistä vajaasta kolmesta kaudesta jää. Ensin 2013 tuli liigakokemusta ja sitten pääsin kahdeksi kaudeksi isoon rooliin, joka oli ehdottomasti tosi tärkeä asia. Joukkuehenki JJK:ssa oli aivan loistava, Taylor hehkutti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.