Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Painetun Keskisuomalaisen jakelussa on tänään ongelmia, eivätkä kaikki tilaajamme valitettavasti saa lehteä ajoissa. Tämän vuoksi näköislehtemme on avattu vapaasti luettavaksi.

JYP-suuruus Siekkisen paita nousee kattoon

Jääkiekkoliigan JYP jäädyttää ex-maalivahti Ari-Pekka Siekkisen pelipaidan ja pelinumeron 1. Paita nostetaan seuran kotihallin kattoon perjantaina 22. marraskuuta, kun JYP kohtaa 90-vuotisjuhlaottelussaan Porin Ässät.

Siekkinen, 48, pelasi JYP-maalilla vuodet 1984-96 ja 2000-01. Hän on seuran liigahistoriassa eniten otteluita pelannut maalivahti, ja uralta jäi käteen myös kaksi SM-hopeaa ja yksi SM-pronssi.

Aiemmin JYP on jäädyttänyt kolme numeroa eli Pentti Mikkilän 19, Pertti Rastelan 10 ja Risto Kurkisen 30.

- Olen todella otettu tästä kunniasta ja arvostuksesta, jota kasvattajaseurani JYP minulle osoittaa. Näiden kolmen JYP-legendan joukkoon pääseminen on erittäin kunnioitettava ja todella herkistävä hetki, nykyisin seurassa apuvalmentajana ja joukkueenjohtajana toimiva Siekkinen kertoo tiedotteessa.