MyPa ja Fluminense laajamittaiseen yhteistyöhön

STT

Jalkapalloliigan Myllykosken Pallo -47 ja brasilialainen suurseura Fluminense FC ovat solmineet laajamittaisen yhteistyösopimuksen. Sopimus sisältää urheilullisen yhteistyön lisäksi myös mahdollisuuksia suomalaisyrityksille avata uusia myynti- ja markkinointikanavia Brasilian ja koko Etelä-Amerikan markkinoilla.

Fluminense on Brasilian suurimpia ja menestyksekkäimpiä seuroja. Sillä on junioreissa noin 300 pelaajaa ja yksi maanosan arvostetuimmista akatemioista.

Nyt solmittu sopimus antaa 18-21-vuotiaille lahjakkuuksille mahdollisuuden päästä tutustumaan eurooppalaiseen jalkapalloiluun ja samalla erilaiseen kulttuuriin MyPa:n kautta.

Pelaajia ei ole Fluminensesta tulossa MyPa:an vain tutustumaan, vaan tarkoitus on että pelaajat pelaavat MyPa:n riveissä vähintään kokonaisen kauden.

Yhteistyö toimii myös toiseen suuntaan eli MyPa:sta on mahdollisuus niin pelaajien kuin seuran toimihenkilöiden lähteä vaihtamaan ja lisäämään tietotaitoa sekä tutustumaan Fluminenseen ja eteläamerikkalaiseen huippujalkapalloon.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.