Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Tuukka Rask muurina Bruins-maalilla

STT

Tuukka Raskin loistotorjunnat pohjustivat Boston Bruinsin 5-2-voiton New York Rangersista NHL-liigan itälohkon välierissä. Voitolla Bruins karkasi ottelusarjassa 2-0-johtoon.

Brad Marchandin ja Milan Lucicin kolmannen erän maalit sinetöivät voiton Bruinsille, mutta toisessa erässä joukkueen hahmo oli Rask. Ottelun ykköstähdeksi nostettu maalivahti torjui erässä 15 laukausta. Koko ottelussa hän torppasi 35 kiekkoa.

- Oli kahdella yhtä vastaan ja kolmella kahta vastaan -tilanteita. He saivat myös käännettyjä kiekkoja puolustukseltamme, ja juonivat tilanteita maalin takaa, Rask muisteli toista erää nhl.comille.

New York Rangersin maalivahtitähti Henrik Lundqvistin normaali varmuus oli tipotiessään. Hän päästi yhdessä ottelussa enemmän kuin neljä maalia ensimmäisen kerran 152 otteluun.

Ottawa kukisti Pittsburgh Penguinsin 2-1 toiseen jatkoerään venyneessä ottelussa. Voitto varmistui, kun Andre Benoitin laukaus kimposi Pittsburghin maalia vartioineen Tomas Vokounin torjunnasta Colin Greeningille, eikä Vokoun ehtinyt väliin, kun Greening pisti kiekon maaliin.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut