Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

"Ronskisti sai lyödä, toivottavasti saa jatkossakin"

Tuomas Heikkilä

Vaikka JYPin esitys 3-4 -jatkoaikatappiossa Ässiä vastaan hieman huolimaton ja hampaaton olikin, ei joukkue vaikuttanut ainakaan ulospäin olevan tappiosta moksiskaan. Peli oli nopeasti pureksittu ja katseet käännetty tulevaan.

-Tiivistä pelaamista molemmilta. Aika ronskisti sai lyödä puolin ja toisin, mutta se kuuluu tässä vaiheessa asiaan. Toivottavasti linja pysyy samanlaisena JYPin 1-1 -tasoituksen iskenyt Max Wärn tuumasi.

Wärnin maali oli omalla tavallaan hurrikaanipaitojen illan huippuhetki. Hän kolasi Joel Armian katolleen Ässien alueella ja suupaisi kiekon reppuun. Kaksi nöyryytystä muutamassa sekunnissa. Tätä JYP tarvitsee jatkossa lisää, mikäli se mielii finaaliin.

Yli toisen jatkoerän puolivälin venynyt ottelu ei Wärnnin mukaan ole minkään valtakunnan ongelma jatkon kannalta.

-Ammattilaisiahan tässä kaikki ollaan. Sen takia on harjoiteltu, että jaksaa pelata sen verran kuin tarve vaatii, hän totesi.

JYP-pakki Mikko Viitanen lähtee keskiviikkona mielellään fiilistelemään Isomäen tunnelmaa.

-Pori on hieno paikka pelata. Kaukalossa riittää varmasti tunnetta ja rytinää. Meidän täytyy osata ottaa yleisön pauhusta energiaa itsellemme ja sitten vain takaisin Hippokselle 1-1 -tilanteessa, Viitanen suunnitteli.

Kommentoi

Mainos: Pieksämäen kaupunki tuulipuisto

Itäisen Suomen suurin tuulipuisto rakentuu Pieksämäelle

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut