Jori Särkkä siirtyy valmentamaan Kiinaan

Ilkka Kulmala

JJK:n maalivahtivalmentaja Jori Särkkä siirtyy Kiinan Superliigassa pelaavan Nanchang Bayi Hengyuan FC:n palveluksiin ensi viikosta lähtien. Maalivahtivalmentajasopimus Nanchangin kanssa käsittää loppukauden sekä option ensi kaudesta.

Kauden 2012 loppuun voimassa oleva sopimus purettiin yhteisymmärryksessä osapuolten kesken.

- Jori on tehnyt seurassa pitkän työn, eikä me haluta missään nimessä olla esteenä kun hän saa tällaisen mahdollisuuden lähteä tekemään työtään. Toisaalta Jori on myös hyvä JJK-lähettiläs maailmalla, ja toivon mukaan saadaan suhteita sinne päin auki, toimitusjohtaja Joni Vesalainen sanoo.

Särkkä itse kertoo, että vaikka JJK:n hienon kauden myötä lähtöön liittyy ristiriitaisiakin tunteita, on houkutus liian suuri vastustettavaksi.

- Sanoin pelaajillekin, että joku varmaan ihmettelee tätä ajoitusta, mutta tilaisuus on niin hieno, että minua myöhemmin harmittaisi jos jättäisin sen käyttämättä. Iso kiitos seuralle, että antavat minun lähteä kesken sopimuskauden.

JJK:n valmennusryhmään ei toistaiseksi nimetä Särkän tilalle uutta henkilöä. Päävalmentaja Kari Martonen ja valmentaja Henri Lehto jakavat työmaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.