Jos NHL-kortti ei tärppää, Perrin palaa Jyväskylään

Anni Kettunen

JYP-organisaatio ja valmentaja Matti Alatalo vetävät pelaajia nyt puoleensa mukavaan tahtiin. JYP-paidasta kiinnipitävien joukkoon liittyi lauantaina keskushyökkääjä Eric Perrin, joka kertoi pelaavansa ensi kaudella Jyväskylässä, mikäli NHL-kortti ei tärppää.

- Pelaaminen NHL:ssä on aina ollut tavoitteeni ja haluan sitä yhä. Mikäli käy kuitenkin niin, että en saa sopimusta ja palaan Eurooppaan, siinä tapauksessa palaan takaisin JYP:iin, Perrin kertoi.

Perrinillä, 28, ei ole NHL-varausta eikä hän toistaiseksi ole omien sanojensa mukaan ollut yhteyksissä mihinkään tiettyyn NHL-organisaatioon. Suunnitelmissa onkin ilmeisesti hakeutuminen NHL:n harjoitusleireille ja sitä kautta sopimuksen tekoon, ellei nimeä huudeta ääneen kesän varaustilaisuudessa.

JYP:n runkosarjan pistekärki (18+28) Perrin totesi, että JYP:n valinta Eurooppa-vaihtoehdossa oli melko helppo.

- Täällä kaikki asiat ovat kunnossa - organisaatio, valmennus, henki ja koko joukkue. Olen mielestäni kehittynyt täällä ollessani niin pelillisesti kuin fyysisestikin. Olen saanut haluamaani vastuuta ja fanit kohtelevat minua kuin kuningasta, Perrin hymyili.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut