JJK:n Poutiaiselle neljän vuoden jatkosopimus

Anna-Maija Tuuliainen

JJK:n keskikenttäpelaaja Patrick Poutiainen jatkaa JJK:ssa ainakin vuoteen 2014 saakka. Poutiainen, 19, teki JJK:n kanssa maanantaina nelivuotisen jatkosopimuksen.

Poutiainen nousi tällä kaudella edustusjoukkueen avauskokoonpanoon. Hän on pelannut avauksessa 11 ottelua ja istunut kahdessa pelissä vaihtopenkillä.

- Näen tämän tietyllä tavalla tärkeimpänä sopimuksena seuran kannalta koskaan, Patu on selkeästi meidän ensimmäisiä sellaisia pelaajia Samu Niemisen ohella, joka tuskin pelaa sopimuskauttaan loppuun Suomessa. Tämä on meille tosi iso asia, toimitusjohtaja Joni Vesalainen sanoo tiedotteessa.

Poutiainen itse pitää Jyväskylään sitoutumista uransa kannalta selkeästi parhaana ratkaisuna.

- Nimi on kirjoitettu paperiin ja se tarkoittaa sitä, että Suomessa olen sitoutunut JJK:hon. Meillä on niin hyvä valmentaja, ettei ole mitään järkeä edes etsiä muita vaihtoehtoja Suomesta. Luotan siihen, että Martsi (päävalmentaja Kari Martonen) pystyy kehittämään pelaajana vaikka kuinka paljon.

Poutiaisen on tarkoitus lähteä sopimuskauden aikana ulkomaille, jos tarjouksia tulee.

Vesalaisen mukaan Patrick Poutiaisen ja puolustaja Samu Niemisen pitkät sopimukset viitoittavat seuran tulevaisuuden pelaajapolitiikkaa.

- Jatkossakin satsataan siihen, että hankitaan ulkopuolelta vähemmän, mutta laadukkaita pelaajia ja raivataan tilaa omille nuorille. Joukkuetta rakennetaan seuraavina vuosina pitkälle Patun ja Samun ympärille. Meille on tärkeää, että JJK:n joukkueessa on runsaasti jyväskyläläisyyttä, toimitusjohtaja linjaa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut