Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Harjulle rakennetaan kolme katsomolohkoa 1 500 katsojalle, kun JJK kohtaa Joensuun Jipon Kakkosen kärkiottelussa

JJK Jyväskylä kohtaa lauantaina Joensuun Jipon jalkapallon Kakkosen kärkiottelussa Harjun stadionilla. JJK on Kakkosen C-lohkon kärjessä, kun jyväskyläläiset ovat haalineet viidessä pelaamassaan ottelussa 13 sarjapistettä. Jippo on sarjassa kolmantena 10 pisteellä, mutta yhden ottelun vähemmän pelanneena.

– Tulee varmaan tiukka peli. Kumpikaan ei halua hävitä matsia. Jippo tavoittelee tosissaan menestystä sarjassa ja nousua Ykköseen, JJK:n päävalmentaja Basam Elfadl toteaa.

Jussi Leppälahden valmentama Jippo on pelannut kurinalaisesti, sillä joukkueen verkkoon on tehty tällä kaudella vasta yksi maali.

– Muutamia videoita on katsottu heidän peleistään, mutta keskitytään enemmän omaan peliin, kun sekään ei ole vielä täydellistä, Elfadl sanoo.

Hänen mukaansa JJK:n pelaajien terveystilanne on hyvä ja joukkue lähtee kamppailuun suunnilleen samalla kokoonpanolla kuin aiempiin peleihin. Robin Saastamoinen ja Mikko Manninen ovat tuikkineet kirkkaimpina tähtinä hyökkäyspäässä. Saastamoinen on osunut maalipuiden väliin tähän mennessä viidesti ja Manninen neljästi.

– Joka jätkä on pelannut hyvin. Esimerkiksi keskikentällä kolmikko (Eeli) Liukkonen, (Rasmus) Ervasti, (Olli) Pöyliö tekee hyvää duunia. Tietysti maalintekijät saavat helpommin nimen lehteen, Elfadl naurahtaa.

Harjulle rakennetaan lauantain otteluun kolme 500 hengen katsomolohkoa.

– Pääkatsomosta muodostetaan kaksi lohkoa, kuten tähänkin asti. Kolmas lohko tehdään siten, että takaportista pääsee pelkästään aurinkokatsomoon, JJK:n myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen kertoo.

Sääennusteiden perusteella aurinkokatsomoon ei ole luvassa kovinkaan aurinkoista, sillä Ilmatieteen laitos ennustaa lauantaille viileää säätä ja vesisadetta. JJK:n ja Jipon kello 17 alkava ottelu on nähtävissä myös Keskisuomalaisen verkkosivuilla. Lähetyksen selostaa tuttuun tapaan Tapio Suominen.