Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

NHL-peleihin virtuaaliset yleisöäänet ja viiden sekunnin viive pelaajien ja valmentajien "värikkään kielenkäytön" varalta

Teemu Rauhala

Elokuun alussa jatkuva jääkiekkoliiga NHL on julkistanut yksityiskohtia otteluiden käytännön järjestelyistä ja televisioinnista.

Ilman yleisöä Torontossa ja Edmontonissa pelattavissa otteluissa nähdään uudenlaisia video- ääni ja valaistustehosteita: kaukalon laidoille asennetaan esimerkiksi led-näyttöjä.

NHL on tehnyt myös yhteistyötä videopelijätti EA Sportsin kanssa virtuaalisten yleisöäänien tuomiseksi lähetyksiin. Myös joukkueiden fanit ovat tuottaneet kannustusmateriaalia otteluissa käytettäväksi.

The Athletic -verkkosivuston toimittaja Sean Shapiron mukaan lähetyksissä on tarkoituksellinen viiden sekunnin viive. Liiga perustelee viivettä sillä, että pelaajien ja valmentajien "värikäs kielenkäyttö" voidaan tarvittaessa siivota lähetyksistä pois.

NHL

Kausi jatkuu 1. elokuuta

Koronapandemian keskeyttämää NHL:n liigakautta jatketaan 24 joukkueen pudotuspelein elokuussa.

Joukkueet rankataan kesken jääneen runkosarjan pisteprosentin perusteella. Sijoille 5–12 rankatut joukkueet pelaavat paras viidestä -karsintasarjan. Sijoille 1–4 rankatut pääsevät suoraan ensimmäiselle varsinaiselle pudotuspelikierrokselle, mutta ne pelaavat keskenään yksinkertaisen sarjan pudotuspelikaavion paikoista.

Varsinaiset pudotuspelit pelataan perinteisellä paras seitsemästä -formaatilla.

Boston, Tampa Bay, Washington ja Philadelphia saavat itälohkon suorat jatkopaikat sekä St. Louis, Colorado, Las Vegas ja Dallas länsilohkossa.

Itälohkon karsintaparit ovat Pittsburgh–Montreal, Carolina–NY Rangers, NY Islanders–Florida, Toronto–Columbus sekä länsilohkossa parit Edmonton–Chicago, Nashville–Arizona, Vancouver–Minnesota, Calgary–Winnipeg.

Seitsemän jatkosta karsiutunutta joukkuetta ovat Buffalo, New Jersey, Anaheim, Los Angeles, San Jose, Ottawa ja Detroit.

Aiheeseen liittyvää

  1. Seattle julkisti uuden NHL-joukkueensa nimen 23.7.2020 19:23

Kommentoi

Mainos: Pieksämäen kaupunki tuulipuisto

Itäisen Suomen suurin tuulipuisto rakentuu Pieksämäelle

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut