Juusela olikin hiljaa

Eriikka Hienola

YLEn Ralliradio on noussut lauantain otsikoihin hulvattomalla meiningillään. Lauantain Iltalehti uutisoi radiotoimittaja Niki Juuselan puhuneen rivoja naiskollegalleen Ralliradion lähetyksessä. Tapaus on herättänyt keskustelua muun muassa Ralliradion Facebook-sivulla.

Iltalehti kertoo Juuselan kysyneen toimittaja Sanna Pirkkalaiselta, että "onko sulla muna suussa". Todellisuudessa Ralliradion kevennyspätkänäkin pyörinyt ääniklippi ei mennyt aivan kuin Iltalehti uutisoi.

Pitkää päivää tekevät Ralliradion toimittajat evästävät kesken työn tohinan ja Juusela yllätettiin kesken lounastauon avaamalla hänen mikrofonikanavansa. Kesken naurunremakan toimittaja Tony Melville heittää ilmoille kyseisen, parranpärinää aiheuttaneen huumorisutkauksen.

YLE Ralliradion tuottaja Arvo Vuorela on reagoinut tapahtuneeseen Suomi24.fi-keskustelupalstalla.

- Perjantain Ralliradiossa puoliltapäivin Niki ei puhunut rivoja, ei sinne päinkään. Niki nautiskeli eväitään studiossa, kun kollega avasi hänen mikrofonikanavansa. Niki ei tietenkään sanonut mitään, koska pureskeli juuri silloin kananmunaa. Mieskollega lohkaisi tähän, että onko sinulla muna suussa, Vuorela selvittää tilanteen.

- Naiskollega ei ollut keskustelussa osallisena lainkaan, hän kuittaa.

Vuorela vinoileekin humoristiseen sävyyn YLE-tiimin lähettävän Iltalehden toimittajalle journalistipalkinnon sijaan luomukananmunapaketin.

YLE julkaisi ääniklipin myös Areenassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.