Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Jukureissa 17 uutta koronatartuntaa – liigajoukkue asetettiin karanteeniin

Jukureiden liigajoukkue on asetettu 14 vuorokauden karanteeniin. Heikki Saukkomaa/Lehtikuva

STT

Jääkiekkoseura Jukureissa on todettu tähän mennessä 20 koronatartuntaa, mikkeliläisseura tiedotti tiistaina. Jukurit kertoi maanantaina, että kolmella sen alle 20-vuotiaiden miesten joukkueen pelaajalla on todettu koronavirustartunta.

Maanantai-illan jälkeen alle 20-vuotiaiden joukkueessa ja liigajoukkueessa on todettu yhteensä uutta 17 tartuntaa. Kaikki sairastuneet oireiset ovat tällä hetkellä kotihoidossa. Osa tartunnan saaneista on oireettomia.

Tartunnan saaneet altistivat maanantaina koko Jukurien liigajoukkueen, joka asetettiin tiistaina 14 vuorokauden karanteeniin. Joukkueeseen kuuluvat kaikki pelaajat, huoltohenkilöstö, valmentajat ja joukkueenjohto.

Lisäksi karanteeniin on asetettu muutamia Jukurien juniorijoukkueiden valmentajia, jotka ovat olleet yhteisessä koulutustilaisuudessa yhden, tuolloin vielä oireettoman tartunnan saaneen kanssa.

Jukurien alle 20-vuotiaiden joukkue asetettiin karanteeniin maanantain tartuntojen vuoksi. Jukurien nuorten SM-liigan kotiottelut on peruttu tältäviikolta. Liigajoukkueen harjoitusottelu KooKoota vastaan torstaina 17. syyskuuta on peruttu.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut