Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Albion Ademin huippuvire nosti IFK Mariehamnin tasapeliin

Mikael Erävuori / STT

FC Lahti koki saman kohtalon keskiviikkona IFK Mariehamnin vieraana kuin edellisessä ottelussaan ennen jalkapalloliigan lyhyttä maajoukkuetaukoa. Lahtelaiset taipuivat jälleen kahden maalin johtoasemasta tasapeliin.

FC Lahti johti toisen jakson alussa ottelua 2–0, mutta jalkapalloliigan elokuun pelaajaksi valittu Albion Ademi jatkoi vahvaa virettään ja iski IFK Mariehamnille kaksi maalia nostaen isännät pistejakoon. Oman kuluvan kauden maalilukemansa Ademi nosti jo 12 osumaan.

– Suurin tekijä tässä ottelussa oli Albion Ademi. Pystyimme pitämään pelin kontrollissa, mutta teimme kaksi virhettä ja Ademin kaksi henkilökohtaista ratkaisua vei meiltä pisteet. Tämä oli nyt toinen kerta, kun menetimme kahden maalin johdon, mutta meillä oli peli nyt paremmin muuten hallussa, FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli näki.

– Lahti oli niskan päällä ensimmäisen tunnin ajan ja pelasi hyvin. Se ei ollut meiltä kovin hyvää peliä, mutta viimeinen puolituntinen oli hyvä. Pääsimme paremmin peliin toisella jaksolla, ja saimme paikat Albionille tehdä maalit, totesi puolestaan IFK Mariehamnin päävalmentaja Lukas Syberyjski.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut