Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Sanna Nuutinen johtaa naisten Euroopan-kiertueen kisaa Sveitsissä

Sanna Nuutinen on ollut mainiossa vireessä Sveitsissä pelattavassa golfin naisten Euroopan-kiertueen kilpailussa. Vesa Moilanen / LEHTIKUVA

STT

Sanna Nuutinen johtaa Sveitsissä pelattavaa golfin naisten Euroopan-kiertueen kilpailua kahden kierroksen jälkeen. Nuutinen on yhteistuloksessa –10.

Nuutinen käytti perjantain kierrokseensa 68 lyöntiä. Tulos on neljä lyöntiä alle parin. Avauskierrokseensa hän tarvitsi 66 lyöntiä, joten suomalaispelaajan yhteislyöntimäärä on 134.

Kilpailussa toisena ovat Walesin Amy Boulden ja Marokon Maha Haddioui, jotka ovat jääneet Nuutisesta lyönnin. Kumpikin pelasi perjantain kierroksensa 65 lyönnillä.

– En tehnyt tänään paljoa virheitä lukuun ottamatta 17. reikää, jolla tuli päivän ainoa bogini, Nuutinen sanoi Euroopan-kiertueen tiedotteessa.

Suomalaisista lauantain päätöskierrokselle pääsi Nuutisen lisäksi Elina Nummenpää, joka on yhteistuloksessa +2 ja jaetulla 57. sijalla. Nummenpää on käyttänyt molempiin kierroksiinsa 73 lyöntiä.

Karina Kukkonen (+3), Ursula Wikström (+4), Tiia Koivisto (+4) ja Noora Komulainen (+5) karsiutuivat jatkosta.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut