Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lauri Markkanen sai uuden päävalmentajan

Lauri Markkasen NBA-joukkue Chicago Bulls on nimennyt uudeksi päävalmentajakseen Billy Donovanin, joka korvaa viime kuussa irtisanotun Jim Boylenin. Donovan, 55, valmensi viimeksi Oklahoma City Thunderia, josta hän lähti aiemmin tässä kuussa joukkueen pudotuspelitaipaleen päätyttyä.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että voimme toivottaa Billyn ja hänen perheensä tervetulleiksi Chicago Bullsiin. Hän on menestynyt läpi valmennusuransa. Uskomme, että hänen kykynsä auttaa pelaajia saavuttamaan potentiaalinsa sekä yksilöinä että ryhmänä sopii hyvin meille. Hän on voittanut kaikkialla, ja toivomme että se jatkuu täällä Chicagossa, Bullsin urheilutoimenjohtajana tänä vuonna aloittanut Arturas Karnisovas sanoi joukkueen julkaisemassa tiedotteessa.

Donovan valmensi Thunderia viisi kautta ja johti joukkueen 243 voittoon ja 157 tappioon. Thunder eteni Donovanin valmennuksessa joka vuosi pudotuspeleihin.

Bulls on jäänyt kolmena viime kautena ulos pudotuspeleistä.