Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yllätysvoittoihin erikoistunut Arctic Lover häikäisi Vermossa

Hannu-Pekka Korven ohjastama Arctic Lover otti toisen täysosumansa vain muutaman päivän sisään, kun viime viikonlopun Mikkelin täysosuman jatkoksi ori nappasi ykköspalkinnon Vermon Voimaliigassa – ja tavoilleen uskollisesti yllättäjänä totta kai.

Pekka Korven tallin voimaori Arctic Lover pääsi mukavasti liikkeelle volttilähdössä ja painui keulapaikalle. Hannu-Pekka Korven ajokki veti alun rauhassa, lisäsi vauhtiaan kirilenkillä ja teki kolmannella juoksuradalla asemiaan parannelleen megasuosikki Don Williamsin ja kumppaneiden tehtävästä tukalan.

Arctic Lover ravasi loppumatkasta menohaluisen näköisenä ja karkasi kovavauhtisen kirikierroksensa turvin ylivoimavoittoon. Hannu-Pekka Korvelle Arctic Loverin menestyskulku ei ole tullut yllätyksenä.

– Ollaan pidetty koko ajan tätä tosi hyvänä hevosena. Sillä on ollut uralla hirveästi terveyden kanssa ongelmia. Elitloppetin aikaan keväällä sillä oli lonkan kanssa ongelmia, mutta muuten on ollut terve tänä vuonna – se alkaa näkymään, Hannu-Pekka Korpi myhäili.

Arctic Loverin kauden kaksi aikaisempaa täysosumaa tulivat suuryllättäjänä. Vermossa 7-vuotiaan voittoon oli jo uskonut useampi, mutta he saivat panoksensa takaisin yli 10-kertaisesti.

Salamakypärät vauhdissa

Nuorten ohjastajien kilpailusarja Salamakypärät kuului keskiviikon avainlähtöihin.

Kaisa Mikkola ei hätiköinyt ohjastamansa Pica-Pica Oakin kanssa alkumatkasta, vaan valjakko jättäytyi suosiolla porukan perälle.

Kaisa Mikkolan taktiikka meni nappiin, kun kärkivaljakot sortuivat matkan aikana kovaan matkavauhtiin, kun taas Pica-Pica Oakilla säästyi kiriruuti loppuun. Christa Packalenin valmennettava kiri napakasti helppoon ykköstilaan.

Terno Grönstrand narutteli Hadesin hopealle, Anette Antti-Roiko oli Nazarethin kanssa maalissa seuraavana.

Kylmäveristen Tammatähden vei Liisan Tulilintu. Toto65-voittoihin pystyivät myös Favör Då, Proud Angelique ja Makemake. Täysosumalla voitti 3370 euroa, viidellä oikein sai 43,36 e.