Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Ilves haki tärkeät pisteet IFK Mariehamnilta Naatan Skytän osumilla

Mikael Erävuori / STT

Ilveksen nuori hyökkääjä Naatan Skyttä juhlisti tuoretta kutsua alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen keskiviikkona Maarianhaminassa. Skyttä viimeisteli ottelun molemmat maalit Ilveksen hakiessa 2–0-voiton IFK Mariehamnista.

Ilves oli ottelun avausjaksolla hallitsevampi joukkue, mutta maalit jäivät toiselle jaksolle. Vaikka kotijoukkue IFK Mariehamn pääsi tauon jälkeen paremmin peliin mukaan, Skyttä iski kahdesti ja Ilves otti harppauksen kohti kuuden parhaan joukkoa sarjataulukossa.

– Olen todella tyytyväinen voittoon. Tämä oli yksi kauden parhaista esityksistämme, pelasimme joukkueena hyvin, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss totesi tyytyväisenä.

IFK Mariehamnin päävalmentaja Lukas Syberyjski ei sen enempiä tappiota selitellyt, vaikka joukkue varsin siipirikkoisena otteluun joutuikin lähtemään.

– Vastassa oli hyvä joukkue, ja Ilves ansaitsi voiton tänään. Jouduimme etenkin avausjaksolla vetäytymään enemmän kuin halusimme, ja se oli Ilveksen hyvyyttä. Uskon kuitenkin, että taistelu pääsystä kuuden joukkoon jatkuu ihan runkosarjan loppuun saakka, Syberyjski totesi.

Kommentoi

Mainos: Nikotiinipussit.com

Haaparannan nuuskarallia ei pysäytä pandemiakaan

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut