Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Seagulls sai täyteen ulkomaalaisnelikkonsa

STT

Miesten Korisliigaan valmistautuva Helsinki Seagulls hankki 37-vuotiaan Porter Troupen, joka on pelannut Euroopan pääsarjoissa jo 12 vuotta. Ajasta kymmenen kautta on vierähtänyt Romaniassa, missä Troupe edusti viimeksi Craiovaa.

– Hän on erittäin monipuolinen kokenut pelaaja, joka pystyy pelaamaan pelipaikkoja 1–4. Hän tuo kokemuksellaan myös lisää johtajuutta jo ennestään vahvaan rosteriimme. Tästä kertoo myös se, että hän toimi Romaniassa joukkueensa kapteenina, päävalmentaja Jussi Laakso luonnehti Seagullsin tiedotteessa.

Atlantin valtameren itäpuolen kierroksellaan Troupe on pelannut Romanian lisäksi Puolassa, Liettuassa, Kyproksella ja Libanonissa. Hän on pelannut 29 ottelua Kansainvälisen koripalloliiton Fiba Europe Cupissa.

Seagullsin ulkomaalaisnelikon muodostavat Troupe, kanadalainen Mambi Diawara, yhdysvaltalainen Wayne Martin ja yhdysvaltalainen Kendale McCullum.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut