Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Atom iski HJK:n jalkapalloliigan piikkipaikalle SJK:ta vastaan – "En tiedä, miksi HJK on tällainen peikko meille"

Toni Rajamäki / STT

HJK kaatoi vieraissa SJK:n 2–1 (1–1) ja nousi takaisin jalkapalloliigan kärkeen. HJK on nyt tasapisteissä KuPSin kanssa.

Kärkikaksikon molemmilla joukkueilla on kasassa 41 sarjapistettä, mutta helsinkiläiset ovat edellä paremman maalieronsa turvin.

HJK:n Seinäjoen-reissun sankariksi nousi japanilainen laitahyökkääjä Atom, joka iski 1–2-osuman kulmapotkun jälkitilanteesta 70. minuutilla.

Vieraiden avausmaalista vastasi ex-SJK-pelaaja Roope Riski, jolle osuma oli liigakauden 13:s. SJK:n ainokaisen latoi Emmanuel Ledesma.

– Olimme harjoitelleet tällä kokoonpanolla vain kerran maajoukkuekomennusten takia, joten olen todella tyytyväinen esitykseemme, iloitsi HJK:n päävalmentaja Toni Koskela.

SJK ei ole voittanut HJK:ta sarjaottelussa peräti viiteen vuoteen. Viimeksi Kerho on kaatanut Klubin syyskuussa 2015.

– En tiedä, miksi HJK on tällainen peikko meille. Se ei saisi olla. Pelimme kaatui toisella puoliajalla yhteen heikkoon jaksoon, jonka aikana HJK iski voittomaalin, harmitteli SJK-luotsi Jani Honkavaara.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut