Lauri Markkanen upotti kolme kolmosta Bullsin sisäisessä harjoituspelissä

Lauri Markkanen osoitti merkkejä hyvästä kolmosvireestä Chicago Bullsin sisäisessä harjoituspelissä. AFP / LEHTIKUVA

STT

NBA-koripalloliigan Chicago Bulls julkaisi tallenteen joukkueen sisäisistä harjoituspeleistä, jotka pelattiin joukkueen harjoitusleirikuplassa. Kyseessä olivat Bullsin ensimmäiset viisi vastaan viisi -pelit sitten maaliskuun, jolloin viime NBA-kausi keskeytyi koronaviruspandemian takia.

Lauri Markkanen upotti kolme kolmosta, mitä videota kommentoinut NBC:n toimittaja K.C. Johnson piti hyvänä enteenä suomalaisen alavireisen viime kauden jälkeen.

– Markkasen kolme kolmosta neljällä yrityksellä oli rohkaiseva merkki. Vähemmän rohkaisevaa oli, että (Zach) LaVine vei puhtaasti pallon Markkaselta, kun tämä yritti peruuttaa LaVinea vastaan korille. Mutta se että Markkanen yritti hyökkäyksessä jotain muutakin kuin seisoi ja heittää kolmosia, oli edistystä. Hänen ei välttämättä tarvitse olla enempää korin alla, mutta ainakin hänen täytyy liikkua. Mielestäni hän on silloin parhaimmillaan, Johnson kirjoitti.

Bulls on uudistanut valmennusjohtonsa tulevalle kaudelle. Uusi päävalmentaja Billy Donovan ilmoitti muutama päivä sitten vaihtavansa lähes kaikki apuvalmentajat.

– Minulta on usein kysytty, kuka pelaajista hyötyy eniten Billy Donovanin palkkaamisesta. Olen vastannut Wendell Carter Jr. Mutta Markkanen voi olla kakkonen, Johnson kirjoitti.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut