Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

KuPSin kaataneen Hongan päävalmentaja Vasara: "Mitaleille olisi kauhea hinku"

Jorma Ylönen / STT

Honka mielii vahvasti mukaan miesten jalkapalloliigan mitalitaisteluihin. Espoolaisjoukkue kotiutui kolme pistettä rikkaampana Kuopion vierailultaan sunnuntaina, kun KuPS kaatui 2–0.

– Mitaleille meillä olisi kauhea hinku. Oli tosi tärkeä voitto. Puolustimme hyvin ja loimme tarpeeksi tilanteita, sanoi Hongan päävalmentaja Vesa Vasara.

Pisteiden lisäksi KuPS menetti erittäin tärkeän keskikenttäpelaajan, kun Nana Boateng jouduttiin vaihtamaan kentältä toisen puoliajan alussa. Ghanalaispelaaja loukkasi takareitensä.

Honka sai tärkeän 1–0-johtomaalin ensimmäisen puoliajan lopussa, kun Lucas Kaufmannin kaukolaukaus meni etukulmasta sisään. KuPSin maalivahti Otso Virtanen aavisti väärään suuntaan, sillä pallo muutti suuntaa matkalla.

KuPSin Usman Salella oli tilaisuus viedä joukkueensa johtoon heti alussa, mutta laukaus läpiajon päätteeksi meni ohi maalin. Lopussa KuPS painosti ja loi maalipaikkoja, mutta Hongan maalivahti Timothy Murray torjui varmasti.

– On huonot fiilikset, kun hävittiin kotona. Liikaa juoksimme pallon perässä, KuPSin Petteri Pennanen sanoi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut