Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kampuksen Dynamosta neljä pelaajaa ratkaisevaan MM-karsintaan – Myös Miika Hosio ja Sergei Korsunov saivat maajoukkuekutsun

Entiset seurakaverit Lassi Lintula (kesk.) ja Sergei Korsunov (oik.) pelaavat marraskuussa jälleen samassa joukkueessa, kun maajoukkue kohtaa Serbian MM-karsinnoissa. Tiina Mutila

Seppo Pänkäläinen, STT

Jyväskyläläinen futsaljoukkue Kampuksen Dynamo sai neljä miestä maajoukkueeseen, joka kohtaa MM-jatkokarsinnassa Serbian 6.–10. marraskuuta. Pelaajat ovat Tero Intala (target), Jukka ja Mikko Kytölä (pohja) sekä Lassi Lintula (pohjapelaaja).

Nyt Italiassa pelaava Miika Hosio pelasi KaDyssa kaudet 2011–15. Kaksi mestaruutta Kadyssa voittanut Sergei Korsunov puolestaan siirtyi täksi kaudeksi Tornioon. Kaksinkertainen mestari on myös Jani Korpela, joka pelaa nyt Puolassa. Maalivahti Juha-Matti Savolaisella on hänelläkin KaDy-tausta.

Maajoukkuedebyyttinsä tekee nyt FC Kemin Vesa Lilja, ja maajoukkueeseen palaavat Akaa Futsalin Jussi Nyström ja FC Kemin Tuukka Pikkarainen.

– Olen tietenkin seurannut meidän ammattilaisiamme ulkomailla. Jani Korpela Puolassa ja Juha-Matti Savolainen Italiasssa ovat esiintyneet hyvin seurajoukkueissaan, maajoukkueen päävalmentaja Mićo Martić sanoi.

Euroopan rankingissa viidentenä oleva Serbia on pelannut Kroatiaa ja Sloveniaa vastaan suljetuin ovin, mutta Suomella on pelitaukoa helmikuusta. MM-jatkokarsinta siirtyi keväästä marraskuulle. Nyt 6. marraskuuta pelataan Serbiassa Nisissä ja 10. marraskuuta Suomessa Vantaalla.

Voittaja etenee 24 joukkueen MM-lopputurnaukseen, joka pelataan Liettuassa 12. syyskuuta–3. lokakuuta 2021. MM-turnaukseen selviytyy Euroopasta kisaisäntä Liettuan lisäksi vain kuusi joukkuetta.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut