Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Englannin Mestaruussarjan suomalaiskärjet alusta alkaen vastakkain tiistaina?

Pukki viimeisteli lauantaina maalin Norwichin voittaessa Wycomben 2–1. Pukilla on kauden seitsemästä liigapelistään koossa kaksi osumaa. MARKKU ULANDER / LEHTIKUVA

STT

Englannin jalkapallon toiseksi ylimmän sarjatason eli Mestaruussarjan suomalaishyökkääjät ottavat yhteen tiistaina, kun Marcus Forssin Brentford isännöi Teemu Pukin Norwichia. Hyvinkin mahdollista on, että kaksikko on vastakkain jo pelin alkuvihellyksestä alkaen.

Forss teki lauantaina Brentfordin molemmat maalit 2–3-tappiossa Stokelle. Nuori hyökkääjä on ollut melkoisessa tahdissa tänä syksynä, sillä hän on pelannut neljässä liigaottelussa yhteensä 89 minuuttia ja tehnyt tuossa ajassa kolme maalia. Kertaakaan mies ei ole avaukseen päässyt, mutta tiistaina tilanne voi olla toinen.

– Suosikkisysteemini on ollut 4–3–3, ja myös 3–4–3 on meiltä luontunut. Mutta en ole kaavoihin kangistuja, Brentfordin valmentaja Thomas Frank kuvaili Forssin penkillä pitävää yhden kärkimiehen käyttöä maanantaina West London Sports -sivuston mukaan .

– On etuoikeus, että käytössä on kaksi hyvää kärkimiestä, valmentaja jatkoi viitaten Forssin ohella joukkueen ykkösmaalintekijään Ivan Toneyhin.

Pukkikin viimeisteli lauantaina maalin Norwichin voittaessa Wycomben 2–1. Pukilla on kauden seitsemästä liigapelistään koossa kaksi osumaa.

Norwich on seitsemän kierroksen jälkeen sarjassa viidentenä, kuusi pistettä perässä sarjakärki Readingia. Kolme pistettä Norwichia vähemmän koonnut Brentford pitää sijaa 11.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut