Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Liigakärki Lukko ja Kärpät tarjosivat trillerin – "Oltiin hiukan parempia"

Jääkiekon draamaksi parhaimmillaan ellei sitten jopa todelliseksi klassikkokokoluokan trilleriksi voi luonnehtia Lukon ja Kärppien perjantaista liigakohtaamista Raumalla. Lukon 2–1-voittoa voi pitää ansaittuna, mutta vääryys ei olisi ollut sekään, jos numerot olisivat olleet toisin päin.

Perjantaina Raumalla todistettiin joka tapauksessa erinomaisen hyvää jääkiekko-ottelua.

Pelin ratkaisuksi muodostui 58 sekunnin väli ajassa 29.01–29.59, ja se väli oli Lukon. Raumalaispuolustaja Vili Saarijärvi lakaisi ensin kiekon maalin edestä ohi kärppävahti Patrik Rybarin ja vain vajaata minuuttia myöhemmin oli toisen pakin eli Robin Pressin aika yllättää Rybar.

Aleksi Mustonen toi kolmannessa erässä Kärpät maalin päähän, kun Lukon Miska Kukkonen istui jäähypenkillä jo illan neljättä kakkostaan. Lopussa Kärpät haki vielä tasoitusta ilman maalivahtia, mutta Oskari Setänen Lukon maalilla kesti.

– Taktisesti ja kovuudeltaan hyvä peli, oltiin hiukan parempia. Olen tyytyväinen siihen tekemiseen, millä pelaajat tsemppaavat toisiaan eteenpäin, Lukon päävalmentaja Pekka Virta tiivisti.